Ingrid van Voorthuijsen

INGRID VAN VOORTHUIJSEN fotografieportret

Ingrid (1962) is sinds vele jaren werkzaam als professioneel fotograaf. Zij verzorgt opdrachten voor o.a. de gemeente Haarlem, theaterproducties en weekbladen (zie ook publicatie)
Ingrid heeft zich gespecialiseerd in het maken van portretten. Haar stijl is onmiskenbaar; het vastleggen van de essentie van de gefotografeerde. Zwart/wit fotografie leent zich daar uitstekend voor. Wanneer de voorkeur wordt gegeven aan kleur is dit vanzelfsprekend ook mogelijk. De kleur vormt daarmee een versterking van het beeld. Om een mooi portret te maken, is tijd een belangrijke factor. Ingrid neemt de tijd om er voor te zorgen dat de foto een tijdloos beeld oplevert. Niet alleen tijdens het fotograferen, maar ook bij de digitale afwerking ontstaat daarmee het verschil tussen een gewone foto en een portret van Ingrid.
Naast haar werk als fotograaf, is Ingrid Mindfulness Trainer en Yogadocente. Naast reguliere Hatha-yoga geeft Ingrid ook zwangerschapsyoga. Op veler verzoek heeft zij zich verder ontwikkeld in het fotograferen van zwangeren. Voor velen een tijdloze herinnering aan een bijzondere periode

Prijzen

Foto’s zijn maatwerk, aangezien geen enkele opdracht hetzelfde is, en de wensen van de klant leidend zijn, wordt altijd eerst een offerte opgemaakt.

Een indicatie: fotosessie  Incl. 2 foto’s digitaal = € 200,- excl. 21% BTW.
Voor specifieke informatie is het goed contact via mail of telefonisch (06-18088279) op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.